Сашо Кадиев с право си носи прозвището Мамин Сашко. Водещият, който отдавна е зрял човек, а е и баща на пораснала вече дъщеря, продължава да се държи като инфантил и да не се интересува кое е редно и кое не, както и на какво ще стане свидетел щерка му.

Дъното: Вижте къде Сашо Кадиев опипва и целува Ивелина Чоева! (не го ли е срам от детето му - СНИМКИ)

Последният му гаф, който възмути мнозина в мрежата, е начинът, по който се отнесе вчера с гаджето си в ефир, пред половин България. Ивелина Чоева беше на гости в предаването, във връзка със Световния ден против насилието над жените. Вместо да говори нормално с нея, както с останалите гости, насядали наоколо обаче, Сашко й се нахвърли като подивял нерез.

Пред камерите, за шок на колеги и зрители, Кадиев награби Ивелина и започна да я прегръща, опипва и млящи по лицето като невидял. Тя се смееше, но и видимо се притесни от цирка, който любимият й разиграва. А останалите в студиото се правеха на разсеяни, какво друго им остава...

И в други случаи Александър Кадиев се е държал не особено адекватно, но този път изби рибата. "Ама ти много малко я "търлачка", бе! Да я беше проснал директно на диванчето, че да погледаме малко и ние, да оплакнем окото", коментират иронично потребители в нета. Докато други директно го нарекоха безсрамник.