Галена обича провокациите и е готова на всичко, за да си вдигне рейтинга. Видяхме го още преди много години, когато излезе прословутото й клипче с непознат мъж във ваната, когото обслужваше с уста. Скандалът бе огромен, а за видеото се говори и до днес.

Явно обаче Галена не си е взела поука, а и забелязва, че годинките й напредват, дошло е ново и младо попълнение в чалгата като Лидия, Данна, Десита и други, а тя и колежките й скоро ще се водят ветеранки. Тази мисъл очевидно тревожи Галена, която не се спира пред нищо, за да се задържи още малко поне на върха.

ДЪНОТО: След клипа във ваната, Галена отврати с... жена! (това ли ще гледат синовете й - СНИМКИ)

Първото, което направи и с което си съсипа здравето, бяха инсулиновите инжекции. Да, с тях тя се сдоби с тяло, каквото е нямала и на 20, но на каква цена... А сега го направи и с... жена. Снимки, на които Галена е награбила момиче по време на свое участие и го целува страстно по устните, скандализира нета.

ДЪНОТО: След клипа във ваната, Галена отврати с... жена! (това ли ще гледат синовете й - СНИМКИ) - Снимка 2

Потребители са потресени и направиха смядовката на нищо, като й припомниха, че не е просто развързана крава, а е родител на две деца и то момчета.

"Срам нямаш ли?! Това ли трябва да гледат синовете ти?! Как искаш да те възприемат - като майка или като магистралка?! Отвратително е и ми се повръща от теб", попиля я потребителка в нета, която бе една от стотици.