Към окончателния си край се е запътил бракът на Славена Вътова и Юлиян Цолов, при това по желание на последния. Съпругът на някогашната Мис България е вдигнал ръце от скандалното и меко казано "леко" поведение на жена си, която преди месеци дори се изнесе от дома им заради любовник.

Дъното: Славена Вътова не спира да се предлага, мъжът й вдигна ръце! (виж още + СНИМКИ)

Вътова е известна в цяла София с похожденията си, макар не всеки път да е напускала жилището и децата си. За рогата, с които е окичена главата на Юлиян, се носят легенди, а самата миска е подигравана се гледа с лошо око от не една знакова фигура в столицата.

След скандалната й авантюра със Слави Василев, заради когото тя заряза дори собствените си деца и се премести да мърсува в апартамента му, тя уж си седна на четирибуквието и успя да измоли Юлиян да й прости. Цолов го направи и я прибра обратно, най-вече заради децата. Но Славенчето не спира.

Тя започна с размах да пуска свои откровено горещи и провокативни снимки на сторита в мрежата, където знаем, че идеално се ловят шарани с пари. На последната тя е изкусително полегнала, с рокля с огромно деколте... И дори си проси коментари с въпросчето: "Как съм?! Харесвам ли ви?".

Мнозина обаче я съсипаха с отговора, че преди да ходи на лов за мъжленца, трябва да си оправи силикона, който отдавна й е доста спихнал.