Половинката на Гала - Стефан Николов отдавна "намирисва" на интересчия, но този път удари дъното на всички дъна. Близки до двойката източници с възмущение разкриха как Стефан, уж на майтап, се хвалел как Гала го глези и си го гледа като "писано яйчице".

Ако двамата бяха равнопоставени в отношенията си и във възрастта си, в това нямаше да има нищо лошо, но всички знаем, че не е така. Първо - Гала е тази, която има славата и парите, и която осигурява семейния бюджет. И второ - тя е с цели 12 годинки по-възрастна от Стефан.

При това положение, вместо да си седнеш на четирибуквието и да умуваш с какво да се захванеш, за да носиш и ти повече пари, Николов се хили и фука като дете пубертетче. Според източниците, а и според потребители в мрежата, това не е нормално.

Все повече хора смятат, че Стефан е с Гала заради парите, още повече, че за новата им къща до язовир Искър блондинката пръснала близо половин милион. Само креватът, в който спят със Стефчо и се води "умен" креват, е дала десет бона.

"Но тя си е виновна като не си задава въпроса обича ли я наистина този мъж и колко време ще й остане верен, ако нямаше изгода от нея", коментират потребители в мрежата.