Миловидната Алекс Богданска, която умира да се жалва в медиите и да се прави на кротко агне, изгубило голямата си любов - Даниел Петканов, днес пак орева орталъка. И дори заяви, че се страхувала за живота си...

Става дума за Дания, където последно манекенката е била (па почивка или по работа, не знаем). Та в същата тази Дания, вместо да обикаля и да разглежда културните забележителности или да обикаля бутиците като приятелките си кифли, тя решила (неясно защо, а може би е ясно) да се завре в най-долнопробния вертеп.

Именно там й се събрали очите в точка, тъй като не подозирала какво точно ще стане. А именно - още на входа им залепили тиксо на камерите на мобилните телефони и им заповядали да не правят нищо и да не гледат околните.

"Казаха ни, че ще имаме адски проблеми не само ако снимаме, но и ако се втренчим по някого вътре. Казаха ни да се правим на слепи и да не реагираме за нищо на света, дори ако на съседни сепарета дърпат магистралки, правят любов и каквото и да е друго. Много се изплаших тогава, дори за живота си", каканиже Богданска.

А потребители веднага се запитаха какво изобщо е правила там и не е ли отишла нарочно, на лов за чуждестранни богаташчета?!