Антония Петрова удари дъното на всички дъна и то в буквален смисъл. Това коментираха потресени и дори отвратени потребители в нета, видели последните кадри, които бившата миска пусна от дома си с Ивайло Батинков.

Поводът бе прекрасен - второто им дете стана на осем месеца и родата се събрала да отпразнува повода. Дотук нищо нередно, даже напротив. Умилителни снимки с гушкане на бебето, големият им син също до тях, родителите... идилия.

Дъното: Антония Петрова потресе с кадри от дома си, мрежата изригна: Селянка! (СНИМКИ)

И вероятно мнозина щяха да се зарадват на милите фотоси, ако Тоца не се беше изцепила или по-точно из@кала на метеното, за пореден път. Та така - застаряващата Мис България счете, че от цялото тържество е най-важно да съобщи на "простия народ", че, видиш ли, тортата за 8-месечния Батинков била долетяла специално от Виена.

Дъното: Антония Петрова потресе с кадри от дома си, мрежата изригна: Селянка! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Имаме си торта "Сахер", която пристигна директно от хотел "Сахер" във Виена. Всичко е уникално", едва не се на@ка от хвалби Тоцето, като явно изобщо не си дава сметка колко нелепа и смешна изглежда отстрани.

"Тая кукувица ако не напише с огромни букви откъде е тортата, сигурно ще се отрови, докато я яде. Бива ли да си толкова проста селянка?! Те звезди от ранга на Дженифър Лопес, дето ядат и пият неща, които селянчето Тоци няма и да сънува, никога не са падали толкова ниско, но... ей това е - класата или я имаш, или не", коментират в нета.