Половинката на Ваня Джаферович - Жени Джаферович си тръгна снощи от "Игри на волята" и май тя беше единствената недоволна от този факт. Реакцията на зрителите бе многозначителна - нечувана радост и сълзи от щастие. Знаем, че публиката на предаването от месеци не крие отношението си към Евгения Джаферович, което би следвало да я наведе на размисъл защо е така.

Вместо да се замисли обаче и да потърси кусурите в себе си, Жени Джаферович започна да бълва жлъч и да обвинява хората в злоба и хейт. Нещо повече - дори инструктира съпруга си Ваня, който като послушно пале влезе в мрежата и дръпна предълъг и сълзлив пост за невинната му жена, станала жертва на гадни хора.

Ама тя е силна, ама тя е победител, ама ние й се радваме, ама публиката не я разбра, ама неудачници й завиждат... Това бе идеята на поста на сърбина в общи линии, а самата Жени избухна, че се чувствала чудесно, като победител, защото надвила омразата и злобата.

"Каква е тая жена, че не се вижда отстрани и не проумява защо не я харесват зрителите?! Писна ни от надувките, превземките и огромното й его. Коя си ти, бе и какво като мъжът ти е известен?!", попиляха я в нета.