Оказва се, че и Даниел Петканов не е подминат от агресията на пътя, която набира все по-големи размери напоследък.

Тази тема е толкова обширна, че няма да ни стигне и месец, ако започнем да я разнищваме из основи. В профила си в Инстаграм, Даниел Петканов разказа доста озадачаваща история именно за начина, по който се е превърнал в поредната жертва на агресия на пътя.

Случката, както вероятно вече сте се досетили, се разиграва насред центъра на София, където според думите на Даниел Петканов, бива нагло засечен. За щастие успява да спре навреме и така избягва удара с отсрещния автомобил.

Както обичайно се случва в такива ситуации и Лудия репортер натиснал здраво клаксона на автомобила си, за да изрази своето възмущение от случката. Вероятно всеки на негово място би очаквал извинение от отсрещната страна. Да, ама не, вместо такова, от отсрещния шофьорски прозорец се подала женска ръка, която съвсем ясно му показала среден пръст.

И ако си мислите, че историята приключва тук, грешите. Оказва се, че през следващите два светофара, двете коли имали общ маршрут. Към днешна дата Петканов отбелязва, че при все, че няма вина за създалата се ситуация, съжалява, че е допуснал да си изпусне нервите. 

Бъдете внимателни на пътя и избягвайте всячески агресията!
Източник: blitz.bg