Даниел Петканов е повече от доволен!

Даниел Петканов, известен още като Лудия репортер, наскоро закъса със здравето, но вече се чувства много по-добре. Той призна, че от години имал проблеми с гръбнака заради неправилна стойка, но е успял да се справи с тях чрез подходяща терапия. [caption id="attachment_636619" align="aligncenter" width="223"]Даниел Петканов Даниел Петканов вече е спокоен и без комплекси[/caption]

Дископатията на Лудия репортер се появила, защото почти винаги е прегърбен, а с нея дошли и неприятните болки. Той обаче направил всичко възможно да подобри положението си. Най-напред посетил популярна клиника, където му предложили адекватно лечение, съобразено със състоянието му.

То включвало рентгенова снимка, рехабилитация и прием на противовъзпалителни таблетки, ако болката се засили. Съпругата му Александра също се прегледала при специалист профилактично, но при нея не се установили усложнения. Даниел често се шегува, че е започнал да остарява, затова „се е бъгнал” и не само гръбнакът го измъчвал, но и други козметични проблеми се появили. След като прехвърли 30-те, косата му окапа и затова си присади нова в Истанбул. Лудия репортер минал през няколко консултации със специалист и се спрял на турска клиника, защото му излязло по-евтино. Той твърди, че цените на манипулациите там са много по-изгодни в сравнение със същите у нас. „Искат ми само 1800 евро, а в България стигат до 10 000, което е безумие. Целият екип се държа с мен много мило и любезно. Доволен съм!”, коментира Петканов, чиято нова коса вече е започнала да расте. Първоначално той имал някои колебания – притеснявал се дали всичко ще премине благополучно, дали вложените средства ще си заслужават и дали ще се хареса. Страхувал се и от странични ефекти като кръвоизливи, инфекции и белези, но суетата му накрая надделяла. Петканов не се притеснява да сподели, че плешивото теме му докарало проблеми със самочувствието. Перчемът му бавно започнал да окапва още преди няколко години и това го потиснало. „Имах хубава коса и затова трудно приех раздялата с нея. Все пак съм популярно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да занемарявам визията си”, обяснява Даниел. Съпругата му Алекс Петканова го окуражила и пътувала с него до Истанбул, за да му вдъхне смелост и морална подкрепа. Петканов раказал пред познати, че цялостното възстановяване след трансплантация на космени фоликули продължава близо година, но резултатите се забелязали почти веднага. Пълният ефект от присаждането се разгръщал межди 9-ия и 12-ия месец, така че Даниел ще трябва да изчака още малко, докато види цялата прелест на новата си коса, пише вестник "Уикенд".