Дани Леван насоли яко родните блогъри!

Певецът Дани Леван, по когото въздишат не една и две тийнейджърки, здраво насоли родните блогъри, влогъри, инфлуенсъри, ю-тубари и прочие. Предаваме думите му без редакторска намеса, пък който се окаже сърдит, негова си работа: [caption id="attachment_595180" align="aligncenter" width="300"]Дани Леван Дани Леван може да е остър, но в голяма степен е абсолютно прав[/caption]

"Не намерих адекватна дефиниция за влогър, блогър, ю-тубър и т.н ... За това си създадох своя. “Човек без никакъв талант! Но въпреки това желаещ да го знаят не само семейството му и близкия му кръг от приятели.”

Моля, да се включи в речниците!... Не разбирам, как може някой дори да гледа реакции на нещо си и празни приказки с които да губи толкова ценното си време... Вместо да прочете книга, да гледа добър филм, да се разходи слушайки хубава музика, да се забавлява, да говори с приятели, да отиде на кафе, ресторант, плаж, театър, концерт, интересно предаване... Много моля, някой да ми обясни тази простотия, която все повече набира сила. Възможно ли е да ти е толкова скучно и толкова да няма какво да правиш, че да гледаш и слушаш тези простотии в целофан? ... Има някои, чийто клипове са като ток шоу и са интересни, но те са про. Правят го със замисъл и аз ги харесвам. Но манията която сега е обвзела всичко живо да си пусне камерата и да се чуди какво да направи за трафик и грам внимание е тотал щета...", изригна Дани Леван.