Златка Райкова не спира да удивлява последователите си. А и мъжа си, ако трябва да сме честни. Защото подобно нещо Карен Хачатрян едва ли е очаквал от нея, а още повече сме сигурни, че не "пляска с ръчички" и не "припада от кеф" след написаното от съпругата му.

Не може обаче да не признае, че в случая Златка постъпи честно и истински, защитавайки бившия си годеник. Не, разбира се, че Райкова не сипе мили думи за Благой Георгиев. Първо - той никога не й е бил годеник и второ - надали някога ще каже нещо добро за него, по обясними причини.

Русата Златка се произнесе в защита на Георги Валентинов, който за първи път се върна на ММА ринга и успя да победи словенеца - Боян Косендар, макар в един момент да се чу как казва, че смята, че ръката му е счупена. Въпреки неистовите явно болки обаче, Валентинов се справи мъжки и отнесе победата.

В нета, кой знае защо, се появиха доста злобни коментари по негов адрес и това силно подразни Златка. Райкова скочи и изобщо не се замисли като написа, че трябва да са много злобни и малки хора тези българи, които плюят по друг българин.

"Особено, когато този българин се връща след цели две години и показва, че има топки. След като публично се извинява и си потъпква егото. Това показва, че е човек и всички ние трябва да му дадем крила, а не да злобеем", отсече Златка.

Източник: Хотнюз.бг