Помните ли бившата синоптичка Божана Филипова, която имаше дълъг брак с журналиста Косьо Филипов и му роди дете, но впоследствие се разведоха?! Същата тази Божана, която в момента е на 46 лазарника, но продължаваше да изглежда добре, се обезобрази. От мания за младост, която разви покрай новото си гадже, разкриха близки до нея източници.

Божана Филипова (тя запази фамилията си и след развода) беше засечена тези дни в столичен мол, където се разхождаше и се държеше влюбено за ръка с видимо доста по-млад от нея мъж. Разликата им, поне очевидно, е около 15-ина години, което никак не е малко, ако е в плюс на жената.

Да се обезобразиш заради мъж: Синоптичката Божана Филипова с мания за младост заради младо гадже! (СНИМКИ)

Прави впечатление и от самолет, че Божана се е наблъскала с голямо количество филъри, особено в областта на скулите и челюстта, както и си е увеличавала устните допълнително. Уви, очевидци са категорични, че вместо ефект, при нея се е получило дефект, а лицето й стои надуто и подпухнало.

Божана открай време си пада по млади мъже, с което, според мнозина, се опитва да избива някакви комплекси. След Косьо Филипов връзките й са хаотични и всичко друго, но не и трайни.

"Този ще е поредният, който ще я залъже, ще се позабавлява и ще й бие шута, а тя го гледаше влюбено като овчица. Жалко е, когато зрели жени стават за смях в компанията на момченца. Какво си мислят, че ще постигнат и за колко време?!", коментират свидетели на разходката на влюбената двойка.