Да се молим и да изпратим цялата си любов и подкрепа на Мира Добрева! Красивото лице на БНТ е претърпяла спешна операция в "Пирогов", след която е била поставена в медикаментозна кома. Това съобщи дъщеря й Лора Добрева в социалната мрежа и призова всички, които обичат Мира, да се молят за оздравяването й.

Лора не обясни какво точно се е случило, само сподели, че родителката й е преживяла трудна житейска ситуация, която е наложила спешната й операция. Тя каза, че Мира е при най-добрите специалисти в "Пирогов" и силно вярва, че доброто ще победи и тя ще се оправи.

"Тя винаги е вярвала, че доброто побеждава, вярвам го и аз. Както вярва, че българските лекари са най-добрите, по-добри от много техни колеги на Запад. Затова ви моля да изпращате цялата си положителна енергия, за да може скоро това да остане само блед спомен и щастието да тържествува", помоли младата Лора.

Под поста й моментално заваляха подкрепящи коментари, пожелания за живот и здраве, и благословии на хора от цялата страна. Ние също стискаме палци и се молим всичко да се нареди добре и Мира Добрева скоро не само да оздравее, а и да се върне на екрана, където я чакат хиляди зрители.