Андреа стигна повече от далече, това е отвратително!

Отврат и погнуса! Това изпитват все повече и с всеки изминал ден потребители в мрежите към Андреа. Жалкото поведение на бившата "звезда" на чалгата, която отдавна дори не е в класациите, намирисва на психично състояние, от която тя скоро няма да излезе. Не и без професионална помощ, но явно Андреа не иска такава.

След като реши да се пусне чисто гола преди дни и бе залята с тонове подигравки и критики от феновете си, сега бившата Пулевица облече банския и се цамбурна в басейна, където уж сладострастно започна сама да опипва мазния си з@дник. Щеше да е добре някой да я научи все пак на естествени, грациозни и наистина еротични движения, но уви - Андрейка си е непохватна в това и просто не й се получава.

За да не я осмиват отново и да си гарантира спокойствието да се любува на себе си, Теодорка (реалното й име) забрани изначално всички коментари под поста си. И така чудесно си "върза гащите". А знаем, че - няма лоши коментари, няма ядове.

Това обаче не попречи и за миг на потребителите да не изкажат мнението си на други места, страници и форуми с нейно участие. Все повече хора са убедени, че "тази става все по-неадекватна" и че скоро мъж няма да завъди.