Нургюл Йешилчай още преди 5 години тръбеше, че е тогова да се омъжи за любимия си – продуцента и режисьор Неджати Кокабай, но и до ден днешен не е насрочила дата за сватбата. А защо е така, обясни самата тя в края на миналата седмица в интервю за турски телевизионен канал.

„Истината е, че с мъжа до мен много се обичаме, но не можем да стигнем до венчилото от мързел. Едно бракосъчетание изисква голяма подготовка, а ние предпочитаме да инвестираме времето си в други неща. Не казвам, че никога няма да се омъжа за любимия си, но кога ще стане това, не е ясно“ – заяви актрисата. През март тя подкара 49-ата си година, но още хваща окото.

Че Йешилчай и Кокабай са гаджета, пресата в южната ни съседка заподозря още през април, 2018 г. По онова време папараци щракнаха Нургюл и продуцента на романтична вечеря в японски ресторант в Истанбул.

Звездата от „Кьосем“ и „Твоят мой живот“ има зад гърба си един разтрогнат брак. Екссъпрукът й Джем Йозер е със 17 години по-възрастен от нея. Актьорът от „Моят живот“ е баща на сина й Осман Неджат, който е роден през 2005 г.

Източник: „Уикенд“