Чудо на чудесата, особено като става дума за Благой Георгиев. Този мъж не спира да ни удивлява, този път с признанието, че спазва стриктно коледните пости. Да, на пръв поглед в това няма нищо странно, а и знаем, че Джизъса е силно вярващ (нищо, че животът му много-много не доказва това).

Той обаче вече 35 дни не се бил докосвал до месо, като трапезата му била изцяло според повелите на църквата. Също така Благо не се докосва до алкохол, което не му е особено трудно, защото така или иначе поне не е пияница. Ноо... оказа се, че заради поста той не е прониквал и в собствената и съпруга Полина Спасова, разказват близки до него хора.

Е, това вече как се е отразило на Полито, само тя си знае. Предвид, че е млада булка, че е влюбена и че двамата искат да имат дете, не ни звучи никак лесно за нея, но сме сигурни, че уважава решението на мъжа си. Велинградчанката едва ли е толкова набожна като мъжа си, но той е доста по-голям от него и му има респект.

"А и през останалото време сигурно не я оставя на мира, така че сега поне може да си почине малко. Пък и да зажаднее за ласките му, де, иначе бързо ще си омръзнат", смеят се в нета потребители.

Заради цялостното си въздържание, Благой Георгиев успя и да смъкне доста килца, защото много внимава и с въглехиратите.