Роксана разкри цялата истина за връзката си с Николай Бареков!

Ромската певица Роксана отрече да е мачкала чаршафите с евродепутата Николай Бареков. Тя разкри, че бившият телевизионер й е бил само спонсор, защото харесвал пеенето й, но не и тялото й.

Двамата не били гаджета, въпреки провокативните й снимки, на която тя няма и конец по себе си в Интернет пространството.

[caption id="attachment_444613" align="alignright" width="300"]Бареков Николай Бареков не бил гадже на Роксана, кълне се певицата[/caption]

Според упоритата клюка те се срещали в офиса на ТВ7, докато Николай Бареков беше директор там, без капчица срам. Въпреки че било пълно със служители на медията, те се усамотявали с часове в кабинета на настоящия евродепутат и са правили каквото са правили, реди още писмото, адресирано до медиите. Роксана обаче напълно отрече това да е истина и тя да е имала залитания по Бареков.

Снимките, на които тя е както майка й я родила, на спалнята, били правени от нейния съпруг. Тя ги била изпратила на телефона на своя дружка, която пък си загубила джиесем. Явно този, който го е намерил качил скандалните фотоси в Интернет и затова те се разпространили по мрежата, твърди Роксана.

Припомняме, че певицата си призна официално, че Бареков й помагал в определен период от живота й, както и за последния й клип. Тя дори му благодарила на митинга на неговата партия преди изборите. Ромската певица заяви също, че двамата са приятели и нищо повече.

Роксана разказа, че двамата се запознали покрай проект за един филм, на който отново спонсор щял да бъде евродепутата. Впоследствие обаче нещата се разтекли и лентата така и не тръгнала, но оттогава датира тяхното познанство. Певицата признава, че наистина е собственик на лъскав джип, от най-висок клас, но той не й бил подарък от Бареков.

При необходимост поп фолк дивата може да назове хората, от които го е купила. Относно скандалното писмо, което я изкарва любовница на Николай Бареков тя е категорична, че ако разбере кой стои зад него и го е написал, ще си изпати горко.