Кали отпразнува странен рожден ден. Всички гости на тържеството бяха облечени като герои от филми и детски книжки.

Изборът на изпълнителката не бил случаен, понеже тя вижда много общи черти между себе си и героинята от „Семейство Адамс“ и по-точно самоувереността и това, че и двете винаги са на обратно на всичко.

Цялото й семейство било семейство Адамс. На партито имало 12 маси, всяка със собствена тематика. Различна торта украсявала всяка от тях, в зависимост от героите на нея. Сред гостите са Пипи Дългото чорапче, принцеса Елза, Ариел, а колегата й Илиян е в образа на индианец.

Цяла сватба: Кали отпразнува нестандартен рожден ден (СНИМКИ)

Брюнетката направила група във вайбър,  в която поканила всичките 60 човека, които искала да присъстват на партито. Първо им задала въпроса кой е любимият им герой от детството,  а после им обяснила, че това е дрескодът им. Кали предварително измислила специални игри.

Тя празнува нестандартен рожден ден за трета поредна година. По този начин избягвала сатурновата дупка. За празника си певицата си пожелава да й се случват само хубави неща както в личен, така и в служебен план. Упорито крие какво се случва в любовта, но  за професионалните си ангажименти говори с охота.

Източник: telegraph.bg