Цветя, рокли, бижута... Всички мислят, че Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не могат да се понасят заради драмите около кралската сватба и културните различия. Оказа се обаче, че враждата между двете има много по-дълбоки корени и малцина са тези, които знаят истината. А други се е наложило сами да се доберат до нея.

 

Дънкън Ларкомб, автор на множество книги за кралската фамилия, наскоро направи разкрития,  които шокираха мнозина.  Според него, принцеса Кейт е по-разстроена от разкритията, които Меган е направила пред обществото, отколкото от отношението й към останалите членове на фамилията. "За Кейт кралското семейство е доста самотно място. Хората, на които наистина може да се довери са единици. И нея изключително много я нарани фактът, че някой, който беше поставен в нейното положение, не само не направи опит да я разбере и да я подкрепи, а вместо това разкри и малкото скрити подробности за личния й живот пред пресата. Тя просто се почувства изключително предадена."

 

Авторът посочва Фърги и Даяна като пример за обратната ситуация. "Спомнете си Фърги и Даяна. Двете толкова се подкрепяха една друга. Беше болезнен момент за Кейт да знае, че тя дори не може да се надява на подобна илюзорна подкрепа от страна на Меган. Херцогинята на Съсекс не искаше да живее по правилата на фамилията. Тя искаше да бъде звезда, да води бляскав живот и когато осъзна, че в двореца няма да получи такъв, това никак не й хареса. И реши да използва историите от личния си живот, за да трупа слава. А това нарани Кейт повече от всичко", казва той. 

 

Явно защо, приятелството им не е оцеляло.