Кой да знае, че някои жени могат тотално да прещракат като минат 50-така?! Доказателството за това е и родната чалгарка Камелия, която рискува не само да я обявят за изперкала, но и да провали най-важното в живота си - връзката си с Цветин.

Знаем, че Камелия и Цветин са заедно повече от двайсет години, а семейството им е бетон - макар да нямат брак, макар да нямат и деца. Двамата винаги са се разбирали дори без думи, а според певицата връзката им е кармична и са сродни души.

Е, това вече е леко под съмнение, защото и сродна душа трудно би изтърпяла това, което Цветин търпи вече над година. Няма човек, който да не е наясно, че Камелия внезапно придоби някаква мания по младост и момичешка красота като сякаш нищо друго не я вълнува.

Тя постоянно се занимава със снимки, които фотошопира и с процедури, на които ходи по няколко пъти месечно - то не са боцкания, то не са опъвания, то не е чудо. Решението й да се подложи на още една операция за пълна промяна на лицето обаче, дошла в повечко на Цветин, който избухнал.

Близки до него разкриха, че озвучителят наистина е бесен и е убеден, че изгората му има нужда от психолог. "Само през трупа ми! С носа ти едва свикнах, ходиш ми като някаква патка чипоноса наоколо, а сега и друго - не! Искам си моята жена, а не някакъв Франкенщайн! Мисли с главата си, ако ти е останал малко мозък", изригнал Цветин, а според близките му, с пълно право.