Златното ни момиче от предишния ансамбъл - Цвети Стоянова шокира всички като разкри, че е свалила... цели 16 килограма. Да говорим за дама от типа на предишната Адел е разбираемо, но Цветелина, която винаги е била слаба като вейка... това дойде в повечко на мнозина.

Оказа се обаче, че Стоянова не го е направила, защото върви към анорексията, а чисто и просто заради филмова роля. Тя играе в новата продукция на Мариан Вълев, когото отдавна спрягат за неин любовник и в нея Цвети трябва да бъде именно момиче с анорексични проблеми.

За целта е трябвало съвсем да окльощавее, но успяла да свали само до 16 кила. "Трябваше да са двайсет, но не можах, много ми дойде. А иначе как го направих ли - ами първо намалих драстично храненията си, после минах на ябълки, а след това на една ябълка с малко орехови ядки и малка лъжичка мед за денонощие", обясни Стоянова, която в момента пак се храни нормално.

Тя се смее, че като е била гимнастичка на 15 години й е било много по-лесно с диетите, но пък в киното е научила как се работи с щастие и усмивка. В гимнастиката не е било така, там всичко е усилия и дори скандали, признава Цвети Стоянова.