След като сложи край на спортната си кариера, бившата гимнастичка Цвети Стоянова се ориентира към ново поприще – киното.

На нея е поверена една от главните роли във филма на Мариан Вълев–Куката – „Чалга“, който се очаква да излезе на екран през идната пролет.
Според запознати актьорът е в интимна връзка с брюнетката от две години. След кратка раздяла, двойката отново се носи на крилете на любовта.

Заради ролята й във филма, Цвети Стоянова се е подложила на жестока диета и ще продължи да я спазва, докато траят снимките. Целта е да изглежда като анорексичка. Споделя, че консумира по една ябълка и шепа орехи дневно. 

За нея глада не е проблем, тъй като е свикнала с него още от времето, в което бе гимнастичка. При старта на снимките била 51 кг. при височина 175 см. 
При все, че не потвърждава категорично слуховете, че двамата с Мариан Вълев са интимни, красавицата не крие, че много му се възхищава.

Твърди, че той бил човекът, който я научил да гледа стойностно кино и хубави филми. Към днешна дата подбира много внимателно какво гледа и винаги се допитва до Вълев. Вече има и любими актьори, на които обърнала внимание отново благодарение на него.
За Вълев казва, че е „истинска киноенциклопедия“.

Очевидно почти двойната разлика помежду им не ги притеснява. За никого не е тайна, че Вълев е на 53 години, а Цвети – на 28. Актьорът не крие, че по принцип е доста влюбчив и признава, че бил хлътнал по гимнастичката до уши. Мълвата носи, че дори режисьорския му дебют „Лошо момиче“, бил вдъхновен от нея.

Припомняме, че през 2016 г. Стоянова скочи от шестия етаж на панелния блок, в който живееше, точно преди отборът й да излети за европейското първенство в Израел. Медиците в „Пирогов“ определиха оцеляването й като истинско чудо. Дългото и трудно възстановяване вече е зад гърба й. 

По-късно стана ясно, че опитът й да сложи край на живота си, бил провокиран от паническо разстройство и депресия, характеризираща се с тежко душевно страдание. Самата тя призна, че към онзи момент не разсъждавала трезво и съжалява за стореното до ден днешен, най-вече за мъката, която е причинила на хората, които я обичат.

Запознати твърдят, че причина за раздялата й с футболиста Александър Любенов, на когото разчиташе основно при възстановяването си, е настъпила, тъй като залитнала по Мариан Вълев. Запознати издават, че той издирил координатите й и под претекст, че иска да говорят по работа, се срещнал с гимнастичката. При все, че темата на филма й се сторила интересна, тя обаче отказала да участва.

Въпреки това продължили да поддържат връзка и така в един момент станали интимни. Едва сега се престрашила да се пробва в киното и то под влиянието на Куката, който не преставал да я убеждава, че има талант. Актьорът многократно е споделял, че сърцето му е разбивано много пъти, но въпреки това не спира да вярва в любовта. Споделял, че въпреки, че веки път знае как ще свършат нещата, дава газ до дупка към пропастта и заключавал, че все още има сърце за разбиване.
Сред известните му любовници са Елена Петрова, Белослава и Снежана Макавеева. Единствената жена, която отвел до олтара, била София Николова, която е и майка на 23-годишния му син, носещ неговото име – Мариан. Макар двамата да са разделени отдавна, все още са добри приятели.
Източник: Уикенд

Цвети Стоянова с ново поприще

Цвети Стоянова с ново поприще - Снимка 2

Цвети Стоянова с ново поприще - Снимка 3