За никого не е тайна, че половинката на рапъра Криско – Цветелина Петрова е фен на разкрасителните процедури, но изглежда напоследък е започнала да се увлича все повече по тях, преминавайки разумните граници. Запознати издават, че е започнала да прекалява с филърите и не само е издула големи устни, а има и открояващи се скули. На последните й фотоси в социалните мрежи лицето й изглежда много променено. Очевидно бившата стюардеса доста се е поувлякла с боцкането и е подпухнала като бухтичка.

 

 Припомняме, че тя се сдоби със силиконови импланти в бюста още след първото раждане, а след това се зае да коригира и лицето си - напомпа джуки, промени формата на челюстите си, барна си и носа, макар да не е споделяла да си е правила ринопластика.

Като цяло брюнетката рядко говори за личния си живот и не показва децата си. Половинката й Криско пък я подкрепя напълно в решението й да крият наследниците си. През последните години двойката имаха доста търкания, но пък по този въпрос са успели да стигнат до консенсус. Наскоро двойката бяха пред раздяла, но очевидно съумяха да направят компромис заради хлапетата.

 

Според мълвата конфликтите помежду им започнали непосредствено след раждането на малкия Даниел. Петрова била крайно изнервена покрай постоянните грижи за бебето, а Криско не й помагал и не я подкрепял, защото ходел по участия и имал други занимания за свободното си време. Така и не става ясно дали помежду им се е наместил и трети човек.

 

Към днешна дата Цвети няма намерения да се връща на работа и твърди, че животът с Криско я е променил из основи. Кълченето в оскъдно облекло вече не е сред приоритетите й. Макар да не отрича, че този период от живота й бил много хубав, сега вече се определя като различен човек, интересуващ се от други неща. Към днешна дата брюнетката изцяло е загърбила нощния живот.

Източник: Уикенд