Водещата на предаването „Лице в лице“ по bTV Цветанка Ризова, се върна от романтичен меден месец.

Запознати издават, че романтичният воаяж е бил до остров Корсика. Съпругът й – адвокат Красимир Недев е организаторът на пътуването до това райско кътче от земята, разположено насред Средиземно море.

От близкото обкръжение на новото семейство издават, че влюбените гълъбчета акостирали на френския остров с луксозна яхта. Там пък отседнали в един от най-лъскавите и луксозни хотели. На острова времето им минавало в редуване на посещения на лазурните плажове с обиколки из историческите градчета на Корсика.

Несъмнено родното място на Наполеон продължава да е сред най-предпочитаните летни дестинации за редица световни знаменитости, както и за милионерите от всички краища на света. Покойната принцеса Даяна също обичала да отсяда там.

Припомняме, че преди да изчезне от ефир, Цветанка Ризова успя да остави всички зрители без думи, след като се появи с венчална халка в ефир. Именно от там стана ясно, че тв водещата е сключила брак. Двамата с Красимир Недев вдигнали тайна сватба. 
57-годишната тв звезда съжителства с адвоката от две години, но очевидно най-накрая са се решили на важната стъпка, каквато е узаконяването на връзката им.
Източник: varna24.bg

Цветанка Ризoва на меден месец в…