Интересът на зрителите удари рекорд  още с рекламата, тръгнала изненадващо през уикенда в социалните мрежи и ефира на Нова. Набират се нови обитатели за къщата в Нови хан. Десетки се похвалиха, че са се записали на кастинг. Цитириdис обяви също, че му се иска да влезе в риалитито. Това обаче няма как да стане, понеже тази година  няма да има известни личности. Така за първи път след 9-годишна пауза прагът на къщата ще бъде прекрачен от обикновени хора, а не от випове. Последният такъв сезон бе спечелен от Никита Джонсън. Иначе "Брадърът" бе излъчван финално у нас през 2018 г., а победител бе синът на Иван Иванов - рапърът Уош МС.

Шоуто търси образи като Найден и Пеньо. Хора, на които не им пука, нямат задръжки и могат да направят сеир в къщата, за който да се говори години на  наред. Вече дори са набелязани и няколко потенциални участници, които са известни в интернет, но не и на широката публика.

Кой ще е водещ на  предаването не е ясно. Обичайният заподозрян Ники Кънчев се премести в конкурентната  телевизия, за да води „Стани богат. Фаворит за водещ е Димитър Рачков, който и без това е любимец на зрителите, а и на Нова тв, но нищо чудно Цитиридис да се е прицелил в мястото на Кънчев и така двамата да си разменят телевизиите.

Изтооник: hotnews.bg