bTV реабилитира Николаос Цитиридис, когото уволни преди половин година като водещ на вечерното шоу. В началото на седмицата той се завърна в медията, но не като служител, а като гост в предаването „Преди обед“. Мълвата носи, че гъркът е в очакване на оферта за работа на екран в съвсем скоро време.

 

Цитиридис е бил сред фаворитите за водещи в няколко формата на Би Ти Ви тази пролет, но на финала все е бил изместван от кандидати, които според ръководството се оказвали по-подходящи за работата. Фактът, че в телевизията вече го канят обратно, макар и само като гост, е сигурен знак, че скоро той ще се завърне и на екран.

 

В bTV се шушука, че името му се обсъжда за проекти, които стартират наесен. Дотогава Николаос, освен с фитнес, се занимава с комедийните си програми, с които си изкарваше хляба и преди да стане телевизионер. Той събира доста фенове по комеди баровете, а е възстановил и музикалните си изяви като барабанист. Има своя група – „Додо Бенд", с която ще прави турне през лятото.

Додо е името, с което открай време близките на гърка го наричат. От есента се очаква да го гледаме обратно и на малкия екран.

 

Броени седмици преди да поканят Николаос, в „Преди обед" бяха извикали за седмичен коментатор жената до него – актрисата Боряна Братоева. Вероятно за да подгряват почвата за завръщането му, водещите Деси Стоянова и Петър Дочев всеки ден я питаха какво прави бившият им колега, който официално е без работа.

 

За неговото гостуване пък събраха част от бандата му от вечерното шоу, включително певицата Жаклин Таракчи, която е победителка от предаването на телевизията „Гласът на България". Явно в bTV държат „Шоуто на Николаос Цитиридис" да не се забравя, но дали ще го върнат на екран? Това все още не е ясно.

 

Сигурно е, че водещият, както и лицата от свалената му продукция, вече не са персона нон грата в медийната група, което пък е сигурен знак за завръщане.

Реалибитацията на гърка става, след като той бе поканен за гост първо във вечерното шоу на Българската национална телевизия, което се излъчва всеки четвъртък.

 

Цитиридис беше първият гост на неговата актуална водеща Андреа Банда Банда. Заговори се, че Емил Кошлуков смята, че има хляб в младия мъж, и обмисля да го вземе на работа. Бившите му работодатели май се уплашиха, че може да го поканят на работа другаде, и също се задействаха. Но все още никоя телевизия не е обявила официално, че е сключила договор с него.

Източник: Уикенд