Цитиридис мрази да харчи за щяло и нещяло!

Николаос Цитиридис бил доста стиснат, коментира се в медийните среди, откакто водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви стана популярен. Този слух явно не е стигнал до почитателките на 26-годишния комик, чийто баща е грък, а майка му е българка от Благоевград. [caption id="attachment_637127" align="aligncenter" width="300"]Цитиридис Цитиридис се оказа стиснат[/caption] Фенки на гологлавия водещ денонощно го преследват – на живо, когато го засекат, и в социалните мрежи, където даже му пращат голи снимки. За последното Николаос сам сподели наскоро, като подчерта, че не обръща внимание. Има си сериозна приятелка, която обаче пази далеч от медийния интерес. За нея е издавал само, че има куче. Самият той пък има котка. „Както се бях зарекъл, че няма да работя в телевизия, се бях зарекъл и че няма да имам общо с момиче, което има куче, защото там любовта между стопанин и животно е от друго измерение. Но ето така се случиха нещата, че вече безкрайно много обичам и едно куче”, обясни се в любов Николаос на приятелката си при последната си медийна изява. Водещият на „Шоуто на Николаос Цитиридис” сподели още, че получава неприлични предложения. „Разни девойки” му пишели в инстаграм, даже му пращат разголени снимки.

„По време на извънредното положение например получих снимка на мацка, която се търка в банята. Пиша й: „Браво, чудесно, поддържаш добра хигиена. Лека вечер!”. На следващата сутрин получавам нова порция цици – от същата. Спрях да й отговарям, но тя продължи да си праща и праща...”, споделя водещият.

Почитателките, които смело пращат еротични снимки на Николаос, явно съвсем не са наясно със слуховете, че е стиснат. В медийните среди се говори, че 26-годишният грък не бил ларж нито към себе си, нито към дамите, които попадат в компанията му. Николаос бил заклет спестовник. Рядко отсядал в ресторанти, какво остава пък за по-луксозни, които са предпочитани от много родни звезди. Николаос рядко черпел и дамите в компанията си, говорят недоброжелатели. Явно водещият просто не се придържа към старомодните схващания за кавалерство. Николаос се пази и от покварата, за която все слушал, даже получавал и заръки да се пази. „Всички, които срещам в последно време, сега последно и актьорът Мариян Вълев, ме предупреждават – внимавай да не се поквариш! Покварата явно е навсякъде. Аз не съм я видял още, не съм я усетил, но ето – чакам я да дойде, за да видя дали да я отбия”, сподели Николаос през смях наскоро. Той е встрани и от всякакви пороци, с изключение на марихуаната. Пуши трева от време на време. Не прекалява. „Просто харесвам неща, които са табу за другите, но на които аз самият познавам границите”, казвал е водещият. Той обича да излиза, да ходи по партита, но вече все по-рядко му се случва, тъй като ежедневието му е запълнено предимно с работа, пише вестник Уикенд.