Макар вчера Николаос Цитиридис да се сбогува с публиката си, съвсем скоро ще се върне на бял кон в ефира на bTV. Още от януари медията пуска ново шоу, а мълвата носи, че гъркът ще е един от двамата му водещи. Отново според мълвата другият водещ изглежда ще е Иво Аръков.

 

Името на новото предаване е „Кой да знае?“ и ще се излъчва в праймтайма на делничните дни. Тук е моментът да отбележим обаче, че докато до неотдавна под праймтайм се разбираше часовият диапазон от 20 до 22 ч., то сега той е доста разширен – от 18 до 23 ч.

 

Веднага, след като тази мълва се понесе, из коридорите на медията започнаха да шушукат, че не е изключено да свалят „Стани богат“ от ефир, предвид факта, че новото предаване ще е от типа куиз шоу. От bTV обаче са категорични, че няма да стане така, което навежда на мисълта, че новото предаване по всяка вероятност ще върви на мястото на турския сериал. Припомняме, че новият шеф на медията Ралф Бертолайт обеща да не пуска турско след новините и измести сапунките от 22 ч., което пък разгневи следящите ги с интерес.

Цитиридис и Аръков ще водят новото шоу на bTV

Новото предаване е замислено като комедийно-познавателен формат, в който забавлението ще се смесва със съобщаването на любопитни факти. Състезанието ще е между два отбора, съставени само от звезди. Любопитна подробност е, че спечелените от тях пари накрая ще отиват за публиката.

Запознати издават, че от вчера заплатата на Цитиридис е орязана наполовина и занапред той ще прибира само по 8 бона.

 

За Аръков пък е ясно, че е сред любимите актьори на bTV и се опитват да го натикат във всеки формат, в който могат да му измислят работа.

Освен това напролет се очаква да стартира и третия сезон на сериала „Съни бийч“, където Аръков е главно действащо лице в ролята на глуповатия спасител Младен. Това е най-симпатичното му превъплъщение за публиката, доказващо таланта му на комик.

По всяка вероятност този му талант ще му бъде от полза и като водещ на новото шоу.

Източник: Уикенд