Мария изтри всички общи снимки с мъжа си Мирослав Соколов, но никой не повярва, че това е краят. Правила го е и преди. Правила го е сигурно десетки пъти, а после следваше пак същото - прибира го, връща се при него, кълне му се в любов. До втръсване...

Наскоро обаче Мара Отварачката отряза косата си, при това със замах. Коя жена прави това, знаем всички - тази, която иска да се отърве от нещо старо и да започне наново, начисто.

Циркът свърши: Мария със страшен разказ за тормоза, побоите и развода с Миро! (в ефир - СНИМКИ)

Ако и това не е достатъчно доказателство за края й с Миро Дзвера, то Мон Дьо е! Кой, аджеба, сяда на стола срещу водещия Мон Дьо, ако няма какво драматично, скандално или пикантно да разкрие за живота си?! Никой! А Мария седна. И ще я видим в рядко откровен разговор в ефира на Нова ТВ още тази неделя, когато всичко ще стане ясно. Болезнено ясно.

Защото раздялата й с Миро ще бъде основната тема на разговора, както и съвместното им съжителство, изпъстрено с много скандали, обиди, тормоз, ревност и прошка. С повече болка, отколкото щастие и любов. Но, както самата Мария твърдеше досега, така й харесвало.

Е, явно от един момент натам вече не й харесва (да се надяваме) и тя няма да може да шикалкави пред Мон Дьо, който със сигурност не я е поканил, за да говорят за новата й песен.

Източник: Crimesbg.com