Неуспешни опити за свалка, а после отмъщение - това видяхме в "Черешката на тортата" във вечерта, когато готви Вики. Пухкавата Виктория Зайкова бе сред финалистите в миналия Хелс Китчън и сега също се представи на ниво, макар че шеф Манчев я заяде за две неща.

Първо той й се скара за бекона, който е използвала в менюто си и второ - за пуснатата коса, с която, по негови думи, няма да стигне далеч, ако продължава в същия дух...

Вики обаче показа самочувствие и си спечели по десет точки от гостите, с изключение само на колегата си от Хелс Китчън - Асен Маджаров. Ергенът вече е прехвърлил отдавна 40-те и явно си търси булка, та реши да се пробва и с Вики. Особено, след като тя разказа, че се е разделила с бащата на детето си след цели 13 години заедно.

"Малко си ми голям за вкуса, а и на мен мъжко внимание никога не ми е липсвало, така че имам избор", смигна му закачливо Виктория, но между двамата всъщност се усещаше взаимност и някаква заигравка. Асен обаче го изигра обиден и отне една точка от оценката на Зайкова, която трябваше да се задоволи само с девет.

През идните вечери ще станем свидетели на още по-голямо сближаване между Вики и Асен, а докъде ще я докарат... това е друг въпрос.

Източник: Crimesbg.com