Романтика ли, любов ли... То уважение няма, ние любов сме търсили... Семейната сага между Мария и Мирослав Соколов заприлича повече на филм на ужасите, в който гонената и подплашена, винаги е Мара Отварачката. Но като й е толкова акълът, че да търпи за пари...

Не стига, че съпругът й, който с право носи прякора Миро Дзвера, бе арестуван публично затова, че я преби и заплаши с оръжие в главата, не стига, че я опердаши втори път, но сега очевидци потресени разказаха за ново 20. Този път без шамари, защото се разиграва на публично място, но пък за сметка на това с просташки обиди.

Сцената или по-скоро фиаското се разиграва на морето, където наскоро двамата бяха на почивка. Мара си тачи Слънчака като всяка редова кифла и разбира се, не го пропусна и тази година. Двамата с мъжа й седели в ресторант и се хранели, когато изведнъж Миро избухнал и започнал да крещи на Мара и да я обижда.

"Не знаем какво е станало и с какво го е провокирала, защото чухме неговите крясъци. Викаше й: "Тъпа крава, млъкни!" и последва откровена пс@вня, която ще спестим от благоприличие. Истината е, че Мара се стресна и се сви, не обели и дума после, само си дояде храната. Но дали му е мрънкала нещо, с какво го е вбесила, те си знаят", разказват очевидци на цирка.