Тази седмица "Черешката на тортата" си има своята черешка и това е Мария, само че... с обратен знак. Мара Отварачката се нареди на трапезата, редом до бившия министър Николина Ангелкова, до преводачката Мариана Хил, журналиста Мирослав Димитров и рапъра Боро Първи. И, разбира се, моментално се отличи с нещо - просто с това, че не е за тази компания.

В това са категорични потребителите в нета, които веднага нададоха вик и сравниха Мария с приказката "на свинче - звънче". Самата чалгарка явно си даде лека сметка за това и първата вечер почти не гъкна. Обрана, кротка, сдържана... не, че има какво да каже в тази компания, де...

Циркът обаче беше, когато отнемай къде Мара трябваше да обели няколко думи за домакина Боро Първи и започна да го хвали и да му се диви в захлас. "Ауу, ама това момче е следвало висше образование в чужбина, има диплома оттам. Много е умен значи, браво! Впечатлена съм от умствените му способности", високопарно се изказа Мара Диалога, както я нарекоха навремето във ВИП Брадър, защото това бе думата, която повтаряше като папагал всеки път.

"Ауу ма, Маре, верно ли е умен?! Че как да не е умен, то в сравнение с теб, всеки е академик. В чужбина учил - ми той и Кирето е учил там и кво?! Иначе Боро вярно е готино момче, ама ти си голям цирк", нахраниха я в нета.

Източник: Crimesbg.com