Както вече се говори все по-упорито, победителка в този сезон на "Ергенът" ще бъде Надежда Вишева. Лиглата, както я определиха зрителите, си показа истинското лице към средата на предаването и няма да е пресилено ако кажем, че отврати мнозина.

Достатъчно е да хвърлите един бегъл поглед към страниците на предаването в мрежата, а те не са никак малко, за да се уверите, че потребителите правят така наречената Нани на нищо. Е, тя може и да успя временно да заблуди Алек Младенов, който явно няма достатъчно опит, но после е изпаднала в нервна криза. Защо ли?! Ами, защото той е потърсил Валерия Дакова съвсем скоро след края на снимките. А според някои, са се виждали не само веднъж...

Химията между Алек и Валерия беше видна през цялото време, а накрая тя самата реши да се "изгони" от формата и да прекъсне битката. Вал обясни в ефир, че не й харесало това постоянно натискане на Младенов с всички и е постъпила достойно.

Близки до нея обаче разкриха, че тя се е срещнала със синеочкото извън формата като двамата се усамотили в хотел. Какво са правили там, само те си знаят, но вероятно трябва да си на пет годинки, за да мислиш, че просто са вечеряли в ресторанта... А за срещата им моментално е било "докладвано" на Вишева, чиято реакция е ясна.

Източник: Crimesbg.com