Все по-циничен, безпардонен и зъл става Благой Георгиев. Кризата на средната възраст ли е подранила при него, какво ли, но поведението му е непростимо, пошло и вулгарно. Не стига, че разводът му с Полина Спасова, който все още тече, е по негова вина, но и футболистът не се поколеба да се изгаври с нея.

Това, което направи той преди часове, е непростимо и надали велинградчанката го засипва с "положителна енергия". Стана така, че Джизъса реши да купонясва с новата си - Мария Обрейкова, на същото място, в същия ресторант, където много пъти е водил Полина.

Цинизмът на Благой Георгиев е безграничен: Не стига, че изневери на Полина, но и се гаври с нея! (ШОК СНИМКИ)

Че го прави нарочно, е ясно на всички, защото колкото и да не е надарен с ум на академик от БАН, не е толкова тъп, че да не се усети. Георгиев целенасочено заведе с 20 години по-младата от него карловка Мария в любимия им ресторант с Полина, а онази се раздаде на макс на дансинга.

Нещо повече - за да натрие носа на Спасова и да й покаже с коя сега е мъжът й, Обрейкова лично качи снимки от партито в профила си. Вече всички са наясно, че не Поли, а Благой й е бил шута заради увлечението си по Мария, но и последната няма никакъв повод за радост. Защо ли?! Ами, защото се басираме, че ще е поредната и за кратко.

"Този човек просто е болен, има му нещо и е невъзможно да се кротне до една жена. Такива на Запад ги лекуват в специални клиники", коментират потребители.