Помните ли малкият човек Георги Софкин, когото последно гледахме в къщата на Брадърите преди вече доста години. Тогава, ако си спомняте, той лично пожела да напусне предаването, защото обясни, че има болки в гърба и в кръста и му е трудно да преживява там. Истината обаче бе и че не се спогаждаше особено със съквартирантите.

Софкин имаше проблеми с алкохола, а в последните години е живял като клошар в Стара Загора. Именно в града на липите той загива навръх Деня на будителите, преди два дни, след фатално падане, което го вкарва в кома. Случаят му зловещо напомня този на Денди, който си отиде по същия начин.

Говори се, че в нощта на фаталния инцидент, Георги Софкин е бил много пиян, но до този момент няма данни да е бил нападнат и смъртта му да е резултат от убийство.

Разбира се, разследването ще продължи и ще се снемат показания и от други свидетели, ако има такива, но по всяка вероятност причината е злополука, породена от приема на голяма доза упойваща течност.

Тепърва ще се изяснява и как Софкин се е докарал дотам, че да живее като клошар по улиците, въпреки че той никога не се е славел с богатство. Изказваме искрените си съболезнования на близките и приятелите му. Нека да му е светло по пътя!