Диана Димитрова, която всички познаваме и обичаме като д-р Зорница Огнянова от култовия "Откраднат живот" разтърси преди минути България. Актрисата обяви публично, че е жертва на насилие и е била буквално пребита от видна наша фигура в киното, при това пред очите на колегите си.

Чудовищно: Кой е насилникът, пребил актрисата Диана Димитрова от "Откраднат живот"? (БРУТАЛНИ СНИМКИ + подробности)

Диана нададе вик в мрежата и заяви, че единственото, за което съжалява е, че не е подала сигнала в полицията и не си е извадила медицинско по времето, когато това се е случило. Престъплението става преди пет години, по време на снимачен процес и пред погледите на цели 30 души - хора от екипа.

Чудовищно: Кой е насилникът, пребил актрисата Диана Димитрова от "Откраднат живот"? (БРУТАЛНИ СНИМКИ + подробности) - Снимка 2

Не само Димитрова, но и нито един от очевидците тогава не си прави труда да сигнализира за чудовищното деяние, от страх пред името и авторитета на насилника. Предполага се, че иде реч за наш виден режисьор, но тепърва истината ще излезе наяве.

"Учудих се, че съм запазила снимките в лаптопа си, но те са тук. И искам да кажа на този изрод, че ако това се беше случило сега, а не тогава, нямаше да оставя нещата така, кълна се в паметта на баба си. Този щеше да си получи заслуженото! Но тогава бях млада актриса, бях господин Никой и знаех, че и да подам жалба, няма да му направят нищо", сподели Диана Димитрова.

И като потвърждение на тогавашното си решение посочи факта, че нито един от 30-те свидетели също не е проговорил, всички са мълчали като риби. Очаквайте подробности, защото нещата тепърва ще се изясняват!