Бившата звезда от „Спайс гърлс“ Виктория Бекъм отпразнува 50-ия си рожден ден през април. Феновете на стройната красавица знаят, че от години тя е на строга диета, с която успява да поддържа страхотната си фигура. Неотдавна нейният съпруг Дейвид Бекъм заяви, че жена му яде едно и също от 25 години насам – риба на скара и зеленчуци.

Изглежда обаче е дошъл краят на години глад. Виктория Бекъм обяви, че е спряла да се интересува какво мислят другите за външния й вид и вече спира да брои калориите. Бившата певица и настояща дизайнерка е категорична, че все още държи на формата си, но вече си позволява малки глезотии.

„Много съм дисциплинирана в храненето, както и в тренировките и работата си. Обичам да си пийвам чаша вино. Сега вече не се интересуват колко калории със съдържат в нея. Животът е твърде кратък, нека си изкараме добре“ – сподели Виктория в интервю за модно списание.

На този фон не е изключено г-жа Бекъм и съпругът й скоро да станат баба и дядо. Най-големият им син Бруклин се ожени преди 2 години за богатата американска наследница и актриса Никола Пелц и шансовете да добавят още едно отроче към фамилията Бекъм са съвсем реални.

Източник: „Уикенд“