Световните медии, особено тези на Апенините, гръмнаха с новината за предстояща сватба на Лео ди Каприо и италианската моделка Витория Черети. Причината – тъмнокосата красавица беше изловена от папараци заедно с най-желания холивудски ерген да демонстрира на безимения си пръст пръстен, вероятно годешен, с безброй диаманти за милиони евро.

Бижуто се вижда ясно, докато Витория похапва бурито – подобна на дюнер мексиканска вкуснотийка, в компанията на холивудския ас на терасата на непретенциозна закусвалня в Лос Анджелис.

Според повечето светски издания двамата изглеждат и като прясно влюбени гълъбчета и по всичко личи, че връзката им се задълбочава. Леонардо ди Каприо е издокаран в типичния за него небрежно спортен стил – тишърт, бермуди, бейзболна шапка, с която безуспешно се крие от папараците.

Досега безуспешно се опитаха да минат пред олтара с Лео жени като Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Камила Мороне и още десетки красавици. Витория Черети, чийто брак с диджея и музикален продуцент Матео Милери приключи неотдавна, може би ще се окаже късметлийката – коментират таблоидите.

В същото време обаче приятел на Лео твърди пред „USA Today“, че пръстенът, който моделката носи, не символизира нищо.

„Лео и Витория не са сгодени. Тя носи това бижу от години“ – твърди вътрешният човек.

Източник: „Уикенд“