Чудо невиждано се появи на плажа в Черноморец.

Със сигурност всички летуващи по родното Черноморие са свикнали да виждат всевъзможни боклуци, посадени на плажа. За никого не е тайна, че българина го мързи да се разходи до кошчето, за да си хвърли отпадъците, още по-малко пък би ги събрал в торбичка, за да ги изнесе от там, но за сметка на това е цар на правенето на боклук.

Та в този ред на мисли сте виждали от фасове до бутилки от бира, вода и какво ли още не, „засадени“ в пясъка.
Е, този път ще се изненадате.

Насред плажа в Черноморец поникна истинско растение, което на всичкото отгоре ще даде реколта. Не е изключено след години това да се превърне в поредния търговски трик за привличане на туристите – да си берат салатата направо от пясъка.

И тук идва момента да ви разкрием за какво „чудновато“ растение на плажа става въпрос, дръжте се да не паднете – домати.
Развеселеният автор на любопитната снимка дори приканва летовниците на зеленчуковия плаж в Черноморец, очевидно пропускайки факта, че доматът всъщност е плод.

Както е видно от снимката, растението не само вирее повече от добре, а вече е дало и плод. Остава само доматите да почервенеят и току някой взел, че си стъкмил салатка насред плажа, при това прясна-прясна.

Намерил се е и някой грижовен „стопанин“, който им е набил колове и ги е привързал. 
Източник: blitz.bg
 

Чудо невиждано на плажа в Черноморец (ФОТО)

Чудо невиждано на плажа в Черноморец (ФОТО) - Снимка 2