Наталия Кобилкина се показа щедра по празниците от Рим!

Скандалната Наталия Кобилкина, която от години учи нашенките как да се превърнат в гейши, как да си хванат милионер, как да живеят щастливо и т.н., успя да изненада всички. С един от първите си безплатни съвети и уроци на мечтан живот. [caption id="attachment_548477" align="aligncenter" width="225"]Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина прояви щедрост с безплатен съвет за празниците[/caption] Както знаем, съветите на Наталия Кобилкина, преподавани в семинарите и уебинарите й, винаги са платени. При това на цени, които шокират болшинството от потребителите в мрежата. Е, по време на празниците Кобилкина замина за вечния Рим и окрилена от радост, реши да бъде щедра. Тя се впусна в разсъждения в мрежата и даде един съвсем безплатен урок на българите. Ето и поста й: "Вчера седнахме на слънцето в Рим и се замислих: ако бих могла да се родя пак какво бих направила по-различно? Със сигурност бих избрала същото семейство и бих искала пак да съм родена в Русия. Обичам широката ми руската ми душа и култура. Пак бих била психолог. Но много по-рано бих започала да си казвам: ти си ценна и важна за мен. И бих била истинска подкрепа за самата себе си още от рано детство. Бих уважалава и бих ценила всеки момент от живота си. И след тези мисли, се почувствах щастлива, че докато още ми има - мога да направя всичко това, за което бих искала да живея на ново. Важно да спрем да съжаляваме за изпуснати възможности - това можахме на този момент.

И да спрем да живеем във вечните мечти, които за повече ще се останат само мечти. Защото само 20% от хора действат, другите само мечтаят. А да почнем да живеем тук и сега.

Първата стъпка - Да пребориш своя мързел (той по страшен от смърта!). Второ, Да спреш да отлагаш и да кажеш "Стоп" на едни и същи неработащи навици и "Да" на нещо ново. Не знам какво ще стане с тези нови навици, но поне ще имам шанс. Без да съм пробвала - няма да имам никога това, което искам. И трето, да си дам време след както съм направила нещо - да се насладя на това без да тичам пак към новата цел", написа Наталия Кобилкина. Което, разбира се, не значи, че не може да си платите за един пълен семинар по темата.