Най-едрото българче Самуил Александров направи чудо!

Истинска трансформация се случи с най-едрото българче. Самуил Александров е свалил цели 186 килограма и вече тежи впечатляващите 90 килограма. 22-годишният младеж успя да изживее и най-невероятния си ден-да бъде на абитуриентския си бал преди дни. [caption id="attachment_592253" align="aligncenter" width="300"]Самуил Александров Самуил Александров постигна нещо невиждано и по света[/caption] Заради сериозни здравословни проблеми бъдещият абитуриент прекъсва образованието си. Но с днешна дата от предишния Самуил няма и помени сега той е с впечатляваща визия. Промяната у младежа е наистина впечатляваща. Той вече се е простил с големия си корем, лицето му не е подпухнало и отслабването му е повече от драстично. На най-хубавият ден в живота си Самуил Александров се появи с елегантен черен костюм. Всички се насладиха на впечатляващата му трансформация. Кадрите са затвърдили впечатлението му, че той е положил неимоверни сили и усилия, за да се превърне в това, което е днес, пише вестник „България Днес”.

Само преди две години абитуриентът тежеше внушителните 276 килограма, като с днешна дата ги е стопил на 90. Сега Сами вече е едно трениращо момче, което е взело живота в ръцете си и превръща мечтите си в реалност.

Съдбата му става публично известна заради неговата майка. Руслина публикува сърцераздерателен пост в социалната мрежа. В него тя разказа за едрото си дете, което страда от метаболитен синдром, за чието лечение няма в България. „Откакто се помня, имам огромен проблем с наднорменото тегло, слаб никога не съм бил. В детството ми имаше много подигравки по мой адрес заради това, че бях различен. Децата не пропускаха възможност да ме наричат с всякакви обидни думи. Годините минаваха, бях на 17 , когато в училище /тогава тежах около 160-170 кг/ получих и първата си паник атака точно в момент, в който около се бяха струпали много хора от класа. Прибраха ме с линейка от училище“, разказва самия Самуил. И следващите две години той не ходи на училище, стои си в къщи е не спира да се тъпче с вредна храна. Но в един момент решава сам да си помогне, взима се в ръце и започва да отслабва. След което тръгва отново на училище и вече е със завършено средно образование. Така Сами доказва, че мечтите могат да станат реалност, стига силно да ги желаеш.