Водещата на предаването „На кафе“ – Гала се ужаси само от мисълта любовницата на известен наш актьор да влезе в студиото й.

 

За никого не е тайна, че актьорът Дарин Ангелов е част от панелистите в предаването. Очевидно за него е много трудно да е гост или пък коментатор, без да успее да прикове вниманието на зрителите, било то с лаф или пък някаква проява.

 

И този път Дарин Ангелов остана верен на себе си, давайки доста любопитно обещание на популярната тв водеща в родния ефир – Гала. Обещанието му обаче я накара да изгуби ума и дума.

 

Днес Ангелов обеща на Гала публично в ефира на предаването й, че ще вкара в студиото й своята любовница, за да я види цяла България.

Тя направо онемя от тези му думи, а причината за това според думите й, е фактът, че новата изгора в живота на Дарин Ангелов ще вдигне голяма пушилка.

 

И тук е моментът да отбележим, че ако сте си помислили, че става въпрос за жена, то много сте сгрешили. Истината е, че става въпрос за изключително мощен мотор, в който Ангелов е влюбен до полуда като тийнейджър. За да успокои водещата, че всичко ще е наред при срещата им, той уточни, че няма от какво да се притеснява, тъй като е екокатегория.

Източник: show.blitz.bg

Чия любовница разтрепери Гала?