Втори живот живее Шенай Мурад, която вече се представя с моминската си фамилия - Шенай Кузева. Бившата съпруга на Орхан Мурад и майка на Сузанита скоро може отново да смени фамилията си, този път с немска, защото вече дели общ покрив с любимия си Ханс в Германия.

Чисто нова: Няма да познаете бившата на Орхан Мурад! (Шенай шокира с разкритие + СНИМКИ)

Шенай е просто друг човек, откакто се раздели с певеца, за когото признаваше, че не я е направил щастлива в нито един ден от живота им. "Той изобщо не е нежен, мил и романтичен, каквито са песните му. Егоист е, който гледа само себе си, но хората се заблуждават от външното", каза Шенай, но към днешна дата тя шокира с благодарност към Орхан Мурад.

"Искам да му благодаря от сърце и душа, че заради това, което беше той, аз успях да открия това, което е Ханс. Ако бяхме останали заедно, никога нямаше да усетя какво е истинско щастие", сияе Шенай, която се надява само да е здрава и да не се върне ракът, който й бе открит преди 5 години, но за щастие, се излекува.

Шенай съобщи и нещо съвсем ново - направила си е операция на бюста с допълнително силикон, набъбнала си е устните с хиалуронова киселина, дръпнала си е очите в модерното напоследък "Фокс айс", както и си е коригирала скулите и брадичката.

"Абе, ново гадже отвсякъде, но това е, защото съм обичана и изпълнена с живот. Ханс е до мен навсякъде", радва се Шенай.