Близо 24 бона в лева, или 11 800 евро – с такава сума се е простила (поне засега) Рени, става ясно от жалбата й в столичната полиция. Сумата в брой изчезнала от дома на певицата на 25 септември, като липсата й установила вечерта, прибирайки се от участие.

Жилището не било разбито и по вратата и прозорците нямало следи от взлом. Певицата заявила, че има своите подозрения за това кой стои зад наглия обир посред бял ден. При всички случай това е някой, който има достъп до жилището.

Рени заявява, че е описала всички свои основания в жалбата си в полицията, но не иска да допълва подробности, защото тече разследване. Певицата споделя с разочарование, че е събирала парите доста време. Надява се, че не всичко е загубено...

Сумата била в кеш, защото всъщност представлявала заделено капаро за имотна сделка. Желанието на Рени било да се превърне в горда собственичка на ваканционна вила в Гърция. Тя заделила парите, за да гарантира с предплата сделката като вноска на част от общата цена, за чийто размер нямаме данни.

В крайна сметка изпълнителката успяла да стартира с капаро сделката, като взела пари на заем от свои приятели.

Чистачка забърса от Рени капарото за гръцка вила

Именно пред тях тя споделила, че най-вероятно обирът е извършен от чистачката и неин приятел помагач. Двамата заподозрени вече са разпитани в полицията, но следствените действия продължават.

Източник: „Уикенд“