Джулиана Гани е известна с всичко друго, но не и с това, че е перфектната домакиня. Въпреки това обаче пластмасовата гърла ще отнесе победата в "Черешката на тортата" тази вечер, а разкритието идва от абсолютно сигурни източници - част от кухнята на предаването.

Очаква се зрителите да изригнат недоволни, защото мнозина от тях симпатизираха на Петко Димитров и Яна Димитрова, но е факт - шеф Манчев ще даде победата на Ганито, която ще има най-високият брой точки, но такъв има и при други участници.

В кухнята си в Пловдив, силиконката ще се вихри с мъжа си Теодор Гецов, когото зрителите ще видят на екран за сефте. Няма да й е за първи път обаче, защото тя готвеше заедно с бившия си Илиян Найденов преди години в минал сезон на предаването. Тогава обаче гръмна скандал, защото се оказа, че уж правената торта от двамата, е била поръчана от заведение.

Довечера Гани ще направи нещо твърде нетрадиционно - пълнена пуйка с... пиле. Да, четете правилно - с пиле, което вероятно е по някакъв кето режим. Снимките на "Черешката" са били в края на миналата година, когато Гани беше още бременна.

Напълно е възможно и победата да й е отредена затова, че очаква бебе, но истината я знаят само тя и Иван Манчев.