Ники Дойнов ще става татко за втори път!

Баща за втори път май е на път да стане Ники Дойнов. Половинката на новинаря Петя сподели в социалните мрежи няколко кадъра от последната им почивка в гръцки курорт, на които тя позира в изрязан бански, а коремчето й е съмнително изпъкнало. [caption id="attachment_637490" align="aligncenter" width="300"]Ники Дойнов Ники Дойнов ще става татко отново[/caption]

Петя, която впечатлява с изящна фигура, очевидно е натрупала малко килограми, а коремът й е изпъкнал, сякаш е в начален стадий на бременност. Жената на журналиста обаче нито потвърди, нито отрече подозренията на приятелите си, че може би скоро семейството им ще се разшири.

Те вече имат син Марко, който в началото на 2020 навърши 3 годинки. Ники пък вече гони 50 и няма повече време за губене, ако иска още наследници. Водещият на новините по Нова ТВ е споделял, че иска повече от едно дете, тъй като той самият има брат Дойчин, с когото са изключително близки. Той вече има две деца. Преди няколко месеца Ники и Петя инвестираха в ново и по-просторно жилище. Апартаментът е в новопостроена луксозна кооперация в престижния столичен квартал Изгрев, на метри от скандалната кооперация на Артекс, където живее Цветан Цветанов. За обзавеждането на жилището Ники пръсна десетки хиляди левове и го напълни с мебели по последен писък на модата. Инвестицията дошла изцяло от неговия джоб, тъй като до скоро половинката му не работеше, пише сайтът Ретро.