На седмото небе от радост са Андрей Слабаков и Ернестина Шинова, които "тайничко" станаха дядо и баба. Единствената им дъщеря Йоанна Слабакова им роди първородната внучка, чието име обаче още се пази в тайна.

Самата Йоанна съобщи новината в мрежата като публикува снимка на крачето на бебето си и своята ръка, а над нея написа, че на това вече може да се каже "Честит Свети Валентин". Да, Йо е доста млада, тя неотдавна завърши медицина, но явно е решила да "отхвърли" отглеждането на децата преди да остарее, за да може после да се забавлява и да си поживее отново.

Йоанна Слабакова не е показала и бащата на бебето, но се говори, че е млад мъж от нейните среди - тоест лекар. Както знаем, тя учеше и живееше във Варна, а татко й Андрей Слабаков я посещаваше най-често, когато Ерна беше във ВИП Брадър и му беше тъжно сам.

Мнозина се майтапят, че сега режисьорът пет пари няма да дава, че едва ли ще се вреди отново за евродепутат, а ще си гледа внучката с кеф.

"Той се набута или по-скоро го набутаха на това място като на магия, но истината е, че не беше за там. Да си седи у дома с Ерна, с която доказано се обичат и да се радват на щерката и бебето", пожелават им потребители в мрежата.

Източник: Crimesbg.com