Не спира да се фука с новата си придобивка

Черната Златка се подложи на ново тунинговане.

Този път Златка Димитрова, която се сдоби с прякора си „умницата” на мама”, след участието й в риалитито „ВИП Брадър”, от което станаха ясни нищожните й познания по география, си направи операция на носа.

Припомняме, че в последно време Черната Златка е посветила времето си основно на благотворителна дейност през страницата си в социалната мрежа Фейсбук. Носът й, е видимо променен и промяната е видна от последните снимки, които е публикувала на личния си профил. Тя е успяла да постигне идеалната форма на носа, подхождащ на лицето й, твърдят специалисти.

[caption id="attachment_406232" align="alignright" width="225"]Черната Златка позира с тунингования нос Черната Златка позира с тунингования нос[/caption]

Обонятелният й орган е значително по-тънък в сравнение с преди. Поредната корекция, на която Черната Златка се подложи обаче успя да разбуни сериозно духовете.

Мнозина отправиха купища злобни коментари към поредната й промяна, свързана с вида й. Хората недоволстват, че Черната Златка е похарчила сериозна сума пари за новия вид на носа си, а в същото време не спира да парадира с благотворителната дейност, която развива. Немалка част от критикуващите я, подчертават, че е можела да даде парите за благотворителност, вместо да се глези с подобни неща. Всъщност феновете на Черната Златка отдавна изразяват негодувание заради високия стандарт на живот, който непрестанно демонстрира, а в същото време не спира да агитира в социалната мрежа за благотворителност.

Потребители на Фейсбук са катеорични, че вместо да прахосва купища пари за скъпи маркови „парцалки”, Черната Златка би могла съвсем спокойно да ги вложи в благотворителна дейност, щом се прави на толкоз отдадена. Те недоумяват как вместо да помогне на някого, който наистина има нужда, Златка е решила да си тунингова носа и на всичкото отгоре се фука с новата си придобивка. Част от коментарите в социалната мрежа са доста злобни. Във форумите пък подчертават, че сигурно и тунинговането на носа й, е с благотворителна цел, пише pik.bg като се позовава на информация на HotArena.net. Никой от злостните коментари обаче не е в състояние да засенчи новата придобивка на Черната Златка.