Любимият инспектор на родните тв зрители – Черкезов от сериала на Нова тв – „Братя“, е срещнал новата си половинка Петя в църквата, става ясно от разкритията, направени лично от нея преди дни.

 

Актьорът Даниел Ангелов, който влезе в ролята на популярния образ от криминалето, сключи втори брак в края на септември, а по Коледа най-накрая разбули тайната около тази своя нова връзка. оказва се, че е бил разведен цели 3 години, преди да се запознае с актуалната си половинка. Бившата му жена също се била омъжила за друг и дори очаквала дете от него.

 

Черкезов от „Братя“ открил новата си любов в църквата

Ангелов се запознал със съпругата си Петя едва преди около година – засекли се на събитие в църквата, която посещават. Това разкри младоженката в интервю за bTV. При все, че връзката им се развила светкавично, началото не било никак обещаващо. Актьорът споделя, че първото му впечатление било: „Тази какво ми се… такова? Беше една… малко глътнала бастуна и важничеше. И аз като цяло си викам: Красиво момиче, очевидно, но по-добре – надалеч“    спомни си Ангелов.

 

Петя на свой ред също не била с позитивни впечатления от него. Тя споделя, че не го харесала и дори споделила пред приятелките си, че ако този й е съпруг, няма да го изтърпи и 2 минути. „Очевидно обаче Бог има чувство за хумор“, коментира тя.

 

Влюбените се сгодиха през лятото и се ожениха в последния ден от септември, м.г. Актьорът й предложил брак пред 30 души на едно от тепетата в родния й Пловдив. Бил приготвил букет от 29 рози (броя на годините на Петя), а предложението било снимано със скрита камера. С хората от църквата направили имитация на снимки на филм за вярата в Бог. Младоженецът се правил на режисьор и качил Петя на тепето, уж за да я интервюира.

 

Там била ангажирана маса с розови листенца и свещи, той паднал на колене, а приятелите му били поставили възглавничка, върху която да се подпре. Той обаче забравил да я използва. Излъгал Петя, че няма пръстен и в този момент баща й излязъл иззад прикритието и подал пръстена на бъдещия си зет. Така символично дал благословията си за бъдещата сватба. Отговорът на Петя дошъл бързо и разбира се бил „Да!“.

 

Петя е по-млада от Ангелов с цели 15 години. Актьорът не се притеснява от възрастовата разлика, но Петя се страхува, че като по—възрастен може да си отиде от този свят преди нея. Той пък я успокоявал с чувство за хумор: „Само кажи и ще уредим ти да си първа.“

 

На този етап двойката все още не бързат да имат деца. Актьорът вече има две от първия си брак. Двамата с бившата му съпруга са в прекрасни отношения и децата прекарват по равно време при него и при нея.

Източник: Уикенд