Той си тръгна от "Ергенът" влюбен до уши, подарил пръстен на жената, за която пожела да се ожени час по-скоро. Даа... говорим за Евгени Генчев. И неговата избраница Валерия Георгиева, която обаче се оказа не това, за което я смяташе.

Съвсем кратко време измина от последния епизод на риалитито в ефир, а вече се появиха редица снимки, видеа и разкрития на очевидци, показващи, че нещата между младите влюбени не просто не вървят, а са пълна катастрофа.

Причината е в студенината на Валерия, която се преструвала или си е въобразявала, че обича Евгени. В мига, в който беше обявена за официален победител в предаването и натри носовете на конкурентките си, особено този на Елена, Валерия явно се осъзна. Доскуча й и проумя, че не само не иска сватба с пианиста, но не иска и връзка.

Доказателство за това е шокиращо грозният начин, по който тя се държа с него на рождения си ден и буквално го изхвърли от снимката с тортите си. "Махай се от кадъра, искам да съм сама", съскаше му в лицето Вал, а това се видя от всички. А и защо да си в кадър с някой, с когото знаеш, че не искаш да продължиш?!

Е, всичко това е дошло в повече и на самия Евгени Генчев, който онзи ден заявил на Георгиева, че само да мине концертът в Пловдив, на който са обявени като двойка, всичко помежду им приключва.